Blogg

Vem är jag?

Min hypnoanalys 

2015-08-06

Allt okänt kan ju verka konstigt och främmande och någon kanske frågar sig. Är det inte farligt med hypnos? Jag svarar, nej det är helt naturligt och tryggt. Är det jobbigt? Ja, bitvis riktigt skitjobbigt.  Är det värt det? Ja, så innerligt. 

Jag startade min hynpoanalys hos Marina Spetz när jag var mitt i en kris nu under våren 2015. Hon berättade att det skulle komma att blir tufft och undrade om jag verkligen ville göra detta nu. "Det är ju ändå skit, så vi kör" sa jag. Att vara i hypnos är behagligt. Jag var djupt avslappnad, men vaken. Jag fick gå igenom minnen från min barndom och bara rabbla det som kom till mig. Det var allt från små obetydliga, neutrala minnen till mer känslomässiga. T.ex mindes jag när jag fick leksakshund som kunde skälla, när jag skrek omotiverat högt så att min bror skulle få skäll, när jag hjälpte tjejkompis upp från vägen när hon blivt knuffad, när jag styrde och ställde över en killkompis. Jag har en bild av mig som en snällt barn. Men jag fick bl.a lära mig att jag var snäll men inte alltid. Jag accepterar det nu.

Jag är oerhört glad och tacksam att jag upplevde att mina föräldrar såg mig och tog hand om mig. Det var värre med vissa lärare och andra "professionella" vuxna. Under en session vara jag så arg på de dumma vuxna jag stött på i mitt liv. De som inte sett mig, som behandlat mig orättvist. Som skadade mig. Skolsköterskan som kommenterade min vikt på högstadiet" Du är ju lite rund, men det är nog inget att göra något åt" Denna kommentar resulterade i en ätstörning som tack och lov inte gick för långt. Nu inser jag att hon troligen inte alls menade något illa. Oavsett så var det min tolkning och min reaktion som startade ätstörningen. Jag har förlåtit och accepterat. Troligen har denna acceptans hjälpt mig med min nuvarande viktminskning.

En annan händelse som satt djupa spår är också från högstadiet. Alla skulle sjunga upp för kören. Jag protesterade och sa att jag ändå inte vill vara med i kören. Men alla skulle sjunga. Vi fick gå in en och en till läraren (som jag för övrigt tyckte mycket om bortsett från denna händelse). När jag sjungit sa han " Tyvärr så får du inte vara med i kören" Detta är jag uppenbarligen inte färdig med. Jag börjar gråta när jag skriver det här. Jag älsakar att sjunga, men jag vågar inte. Det sitter djupt. Men jag vill inte ha den här begränsningen längre. Jag ska sjunga!  Fortsättning följer.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om hypnoanalysen, men jag ska komma till kärnan. Det jag ville ha hjälp med var min självkänsla. Jag ville veta varför jag inte har klarat av att älska mig själv. Så mycket som jag har jobbat med detta. Jag har kommit långt, men inte ända fram.  När jag jobbat mig igenom minnen och hela känsloregistret kom jag till slut till bortträngningen. Det som jag inte längre mindes med mitt medvetna, men som nu plockades fram ur mitt undermedvetna (Är det rätt uttryckt Marina? Rätta mig om jag har fel ).  Jag hade varit lite rädd att det skulle vara något hemskt som jag utsatts för. Det var det inte.  Det var inget som någon gjort mot mig utan något som jag skapat själv. När min älskade lillasyster föddes var jag sex år och min bror var åtta. Vi älskade henne högt från första stund. Det minns jag . Den kärleken känner jag fortfarande. Jag älskar min syster så oerhört mycket. Det som hände inom mig, det som jag hade förträngt, är ingens fel. Det som hände vara att jag kände att min syster var mer värd än jag.  Att hon var mer älskad än jag. Att jag inte var värd samma kärlek och uppmärksamhet. Den lilla sexåringen kände och upplevde detta som en sanning och höll det inom sig. När jag i hypnosen kunde se detta så kunde jag också se att det inte var sant då och att det inte är sant nu. Ord räcker inte till för att beskriva befrielsen som detta innebar och innebär för mig. Jag är inte på topp jämt, jag känner inte innerlig kärlek till mig själv hela tiden. Men nu vet jag hur den känns och vilken kraft det är. Nu vet jag att det verkligen är sant att jag måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan. Nu känner jag verkligen sanningen i orden som vissa av er kanske har hört mig säga " Genom att ta hand om och älska dig själv så gör du hela världen en tjänst"

Tack Marina för din fantastiska förmåga att hjälpa mig och andra. Här hittar ni proffsiga hypnoterapeuten Marina Spetz:

http://www.marinaspetz.se/

Antal kommentarer: 9

2015-08-06 09:18:26 - marina, spetz, www.marinaspetz.se

Du har skrivit fantastiskt om denna häftiga och frigörande process som Hypnoanalysen verkligen är!
Så modigt och snällt att dela detta!
Och jag bugar och tackar från djupet av mitt hjärta att jag fick dela denna process med dig och för allt fint beröm!
Tack Tack Tack!
Kram Marina

2015-08-06 12:30:48 - Inga-Lill Johansson, locustella@hotmail.com

Du är ju helt underbar Maria och hur du beskriver detta med hypnosen! Helt suveränt skrivet. Jag har också varit hos Marina på hypnos och det har varit toppen, jag har ännu inte kört analysen men min mening är att göra det. Fick ännu mer blodad tand när jag läste ditt inlägg och även en stort tack till dig för dina behandlingar, du är guld.

2018-01-30 04:05:59 - lilian nikky, liliannikky@gmail.com

Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig glad i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 VIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

2018-01-30 11:08:19 - Gabriela Melina, gabrielamelina55@gmail.com

Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor OGODO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig i bra 6 månader. Är GABRIELA med namn. Även om munnen är över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka doktor OGODO för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig åt mig i 6 månader och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag träffade läkare OGODO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor OGODO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email. Läkare OGODO via ogodomikespells@gmail.com för mer information
Om du är ute och går igenom något av detta
problem som anges nedan är han också perfekt
(1) Vill du ha din ex tillbaka?
(2) Har du alltid dåliga drömmar?
(3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
(4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
(5) Vill du ha ett barn?
(6) Vill du vara rik?
(7) Vill du knyta din man / fru för att vara
din för alltid?
(8) Behöver du ekonomiskt stöd?
(9) Har du blivit scammed och du vill
återhämta dina förlorade pengar?
Om du behöver eller vill ha information om kärlek eller
pengar stavar du kan få det problemet löst
idag vid stavning av lösningstempel ...
Hur man har ett lyckligare äktenskap utan att vänta på att din make ska förändras

2018-02-24 12:34:56 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2018-05-25 00:26:12 - Camila Rodela, camilarodela360@gmail.com

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
ogagakunta@gmail.com

2018-10-18 13:54:06 - Jessica Smith, slimcolvin@gmail.com

Efter att ha varit i relation till Wilson i sju år bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Zuma Zuk och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och överraskande i andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: spiritualherbalisthealing@gmail.com eller ring honom +2348164728160 du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER

2019-06-28 23:00:30 - Dickson Stella, slimcolvin@gmail.com

Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446

2019-10-21 02:54:25 - mercy lynch, mercylynch550@gmail.com

mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)