Blogg

21 dagar till ett lättare och friskare liv

2016-09-11

 

Våren 2015 genomgick jag en livskris som jag kom ur starkare och friskare än någonsin. Jag lovade mig själv att aldrig glömma hur bra jag mådde i både kropp, själ och sinne i maj, juni 2015. Jag lovade mig själv att minnas hur migränen helt försvann, energin och humöret var på topp och kroppen var lätt (-12 kg) efter ett par månader utan vetemjöl, socker och med mycket lite processad mat. Det var inte bara kosten jag ändrade. Men hela min resa våren 2015 kommer jag att berätta om när jag är redo.

 

Det går alltid att hitta ursäkter till att ta tag i sitt liv :) Jag bestämde mig häromdagen att jag inte längre ville vara trött, tung och less. Jag har gått upp flera av de kilon jag blev av med förra våren. Jag är trött trots mycket sömn och har fått tillbaka min migrän. Min känslighet för andra personers sinnesstämningar är uppskruvad och självkänslan är vacklande.

 

Onsdag 7/9 skulle jag starta mina 21 dagar till ett lättare friskare liv. Hade hittat Karin Björkegren Jones underbara bok i hyllan och kände mig taggad. Fast jag är så kvällstrött tog jag mig till coop extra efter en lång arbetsdag i Stenstorp och Karlsborg för att inhandla allt jag behövde. 

Vaknade med lätt huvudvärk mitt i natten och på morgonen var migränen ett faktum. Så illa att jag inte kunde gå till jobbet. Värre än det varit sedan början av 2015. Första tanken var att skjuta på detoxen. Migrän framkallar en känsla av självömkan hos mig och en lust att tröstäta. Andra tanken var mer medveten. Jag insåg hur tokigt det vore att använda migränen som ursäkt när det är just den som är huvudorsak till att jag behöver göra detta.

Nu är jag inne på femte dagen av tjugoen och det går bra. Jag följer inte programmet strikt utan gör små avsteg. Men vissa saker håller jag på. Inget socker, gluten, fisk, ägg, mjölkprodukter. Givetvis inget kött, men det äter jag ju inte annars heller. De effekter jag hittills märkt av är -1,4 kg och ett betydligt lättare och lugnare sinne. 

Antal kommentarer: 4

2018-01-30 04:01:39 - lilian nikky, liliannikky@gmail.com

Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig glad i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 VIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

2018-02-24 12:27:13 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2018-05-25 00:22:29 - Camila Rodela, camilarodela360@gmail.com

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
ogagakunta@gmail.com

2019-04-28 01:26:33 - Mlilic Miller, stanlookman@gmail.com, ilekhojie-solutions.webnode.com


This is the most wonderful thing i have ever experienced. I visited a forum here on the internet on the 17 June 2018, and i saw a marvelous testimonies on the forum about the good works Dr Ilekhojie. Am from the United States. I never believed it, because have never heard anything about such miracle before. No body would have been able to convince me about it not until Dr Ilekhojie did a marvelous work for me that restored my marriage of 4 years by getting back my divorced wife within 48 hours just as i read on the internet. I was truly shocked when my wife came home pleading for forgiveness to accept her back. Am really short of words to show my appreciation to Dr Ilekhojie. For he's a God sent to me and my entire family for divine restoration of marriage. Are you in need of any help whatsoever? Don't hesitate to get in touch with him now. He also specializes on the follow;

Divorce reconciliation
Marriage reconciliation
Business growth
Promotion in your place of work/office
Making banks to grants loans
Cures of diseases such as; Cancer, hiv, aids, zika virus E.T.C.
Getting your EX/lover back
Getting your wife/husband back
Getting your boyfriend/girlfriend back

Email: gethelp05@gmail.com

Cell number: +2348147400259
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)