Blogg

Överraskningar från mitt inre

2016-10-09

Gårdagen, lördag 8/10, spenderades på Aspö gård i Skövde, där Ulrika Johansson, Yoga för Kropp och Själ höll en endagarsretreat med yoga och meditation.  

En fantastiskt spännande och bitvis skönond (för både kropp och själ) upplevelse. Om du får chansen så rekommenderar jag dig verkligen att delta på retreat med Ulrika. Varje människa är unik och har sina egna erfarenheter och kunskaper. Varje människas bagage ser olika ut. Men, som en av deltagarna uttryckte i slutet av gårdagens retreat; vi har alla svar inom oss. Om vi bara tar osss tid och mod att lyssna. Jag fick tid och inspiration att lyssna igår och detta är lite av det jag upplevde.

 

Redan innan jag klev in på Aspö hade jag medvetet bestämt att detta var min dag. En dag då jag skulle få möjlighet att vara med mig själv utan att känna behov av att vara trevlig och duktig . Känner när jag skriver detta att jag vill förklara/förtydliga. Givetvis  menar jag inte att jag skulle vara otrevlig, men jag ville känna kravlöshet. Känna att jag inte var tvungen att prata med andra, vara social. Känna att jag inte behövde bevisa något för någon annan. Kände mig lugn när jag klev in, hälsade på Ulrika och tog plats på mattan.

 

Jag hoppades på en dag i tystnad och hade lovat mig själv att ge mig själv detta oavsett vad "reglerna" för dagen skulle vara.  Hjärtat jublade när Ulrika bjöd in till tystnad. På ett mjukt sätt uppmanade hon, utan tvång eller pekpinnar, till tystnad, så att vi skulle få chans och möjlighet att vara med oss själva. Jag vet att det kan verka märkligt, tråkigt och kanske skrämmande för den som inte provat. Jag tyckte själv det kändes obehagligt första gången. Minns att vi vid detta tillfälle satt och åt under tystnad. Jag kände mig otrevlig och obekväm. Numera älskar jag att få möjlighet till tystnad.

Yinyogapasset var så skönt för både kropp och själ. Det är ju inte alltid som det bara är behagligt, men idag kunde jag bara få njuta. Det var ganska rejält skönont i vissa positioner, men det släppte allteftersom. En härlig känsla. Jag förstår att yinyoga är så populärt :)

 

Min första aha-upplevelse för dagen kom under första meditationen då vi uppmärksammade vårat hjärta. Jag upplevde att hjärtat slog tungt och ansträngt. Jag blev först rädd och ville fly och avbryta meditationen, men valde att vara kvar. Plötsligt fick jag en känsla av en katt vilande på bröstet. En spinnande katt. Känslan som kom var saknad och tårarna började rinna. Jag satte ord på det i mitt inre. Jag saknar att ha en katt nära mig. Men, det var också en symbol för att jag behöver lugn, stillhet och mys. Jag såg/kände för mitt inre hur jag satt, med katt i knät och en bok, i en mjuk soffa med en filt och en kopp te. Hjärtat slog nu lugnt och tryggt.

 

 

Hathayoga var nästa punkt på programmet. Ett känslomässigt riktigt jobbigt pass för mig. Jag kände mig dålig som inte klarade positionerna bättre. Tänkte att detta borde vara lätt för mig som är yogalärare. Tänkte att jag borde ha tränat mer yoga. Framåtfällningarna kändes sköna och lätta. Bakåtböjningarna var plågsamt jobbiga. När vi skulle göra kamelen började jag nästa gråta. Det är ibland svårt att vara sann och verkligen tolka kropp och sinnes signaler rätt. Är detta kroppens sätt att tala om att jag behöver mer aktivitet och mer bakåtfällningear eller att jag behöver mer stillhet och framåtfällningar.  Jag tror att jag behöver mer vila och introspektion för att sedan mjukt införa mer aktivitet och utåtriktning.

 

Att äta lunch i tysthet var underbart. Se,höra, lukta, känna och smaka. Att slippa vara social. Att slippa ha en roll. Att bara få vara. Efter maten var det dags för en meditativ promenad runt Karstorpssjön. Kom på mig själv med att tänka dömande tankar om någon som kollade sin mobiltelefon och kom snart på orsaken till dömandet. Jag ville själv sätta på min mobil för att kolla om jag fått svar på vänförfrågningar och om någon gillat mina inlägg å facebook. Jag fick tvinga mig att låta bli. inser att detta inte är sunt för mig och lovar mig att ha detta i åtanke. Jag lämnade den kvar i lokalen när jag gick ut.

 

Promenaden skulle ske långsamt, men jag halkade efter eftersom min kropp hade en betydligt långsammare takt än de andra. Jag kom på mig själv att tänka att jag borde öka på takten för att inte komma efter, men kroppen var väldigt bestämd och jag lyssnade. Jag fick en fantastisk promenad fylld av insikter. Jag kände hur det kändes att gå på olika underlag. Jag kände hur kläderna stramade mot kroppen. Min vinterjacka är snart för liten och det känns inte bra. Kände mig lite dålig som tillåtit kilona att läggas på. Noterade detta och lovade mig att snällt lyssna till hur jag bäst kunde göra något åt detta. Hörde gruset under fötterna. Såg underbara vyer. Vackra färger på löven. Fantastiska träd, stora och små, gamla och unga. Vatten.  Jag kom på mig själv med att vilja fånga och spara upplevelserna och dela dem. Ville ta upp telefonen och fota men den var, som tur var, inte med. Jag hörde fåglar, vinden susa i träd och vass, och upplevelsen av hur olika det lät. När jag stötte på andra människor kom jag på mig själv med att ta ansvar för deras känslor. Ville inte att de skulle bli illa till mods av mitt udda beteende. Att jag gick mycket långsamt under tystnad utan att säga hej eller se åt dem. Kroppen vägrade att öka takten och jag kom tillbaka sist av alla. Det gav mig möjlighet att konfrontera en av mina rädslor i livet. Rädslan att komma för sent och rädslan att sticka ut/vara märkvärdig. Jag smög in och satte mig på min plats precis innan Ulrika lät klangskålen ljuda för att markera att det var dags för den sista programpunkten, mediyoga.

 

Jag tycker om att få ljuda i yogan. Att kravlöst släppa ut ljud/mantra på utandeningen. I mediyogan gjorde vi det när vi tonade in och tonade ut passet. Det är också värdefullt att ha med sig ett mantra som hjälp för att vara här och nu i andetagen. Mediyogapasset var mest skönt och en påminnelse om mina spända, stela axlar som behöver mer omtanke.

 

Dagen avslutades i ring där alla fick möjliget att dela sina upplevelser. Det är alltid lika fint att få höra andras reflektioner och känslor. Många gånger väcker det igenkänning och/eller ahaupplevelser. Tack alla fina deltagare. Tack Ulrika för denna fina dag och tack till dina medhjälpare för god mat och välordnat evenemang.       

Antal kommentarer: 12

2017-02-09 12:15:43 - Eva, naarendra@hotmail.com

(heart)
Du skriver på ett väldigt uppriktigt och utelämnande ärligt sätt... det är upplyftande och skönt att läsa!
Tack för att du delar med dig!

Jag påminns om att lyssna på min kropp och mina behov!

2018-01-30 04:00:15 - lilian nikky, liliannikky@gmail.com

Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig glad i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 VIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

2018-02-24 12:23:23 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2018-02-24 12:25:14 - theresa, theresawilliam111@gmail.com

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

2018-03-24 23:12:25 - Jessica, jessicatremblay224@gmail.com

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning

2018-05-20 20:56:01 - rebecca, brebecca500@gmail.com

Jag måste erkänna att här i Sverige är det väldigt svårt att få en kraftfull stavkista som kan återställa brutna äktenskap eller relationer. Men med hjälp av internet kunde jag komma i kontakt med den här kraftfulla stavningskanalen Dr .Adodo efter att ha läst mycket bra recensioner om honom på internet så jag kontaktar honom genom dessa detaljer via e-post: Adodospelltemple@gmail.com Och efter att jag berättade om min relativ stress så berättade Dr.Adodo att jag skulle lugna ner att min älskare kommer tillbaka till ursäkter för att lämna mig, jag lärde mig aldrig att detta skulle bli möjligt. Bara inom 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo min älskare skickade mig och ett textmeddelande som säger att jag skulle förlåta honom och innan jag visste det han var redan på min plats och bad mig att acceptera honom tillbaka. Du kan kontakta Dr.Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com

2018-05-25 00:22:00 - Camila Rodela, camilarodela360@gmail.com

Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
ogagakunta@gmail.com

2019-04-28 02:01:41 - Mlilic Miller, stanlookman@gmail.com, ilekhojie-solutions.webnode.com

Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt. Jag besökte ett forum här på internet den 17 juni 2018, och jag såg ett underbart vittnesbörd på forumet om de goda verken Dr Ilekhojie. Är från USA. Jag trodde aldrig det, för att aldrig ha hört någonting om sådant mirakel tidigare. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om det förrän Dr Ilekhojie gjorde ett fantastiskt arbete för mig som återställde mitt äktenskap med 4 år genom att få tillbaka min skilda fru inom 48 timmar, precis som jag läste på internet. Jag blev verkligen chockad när min fru kom hem och bad om förlåtelse att acceptera ryggen. Är verkligen kortfattad för att visa min uppskattning till Dr Ilekhojie. Ty han är en Gud som skickas till mig och hela min familj för gudomlig återupprättelse av äktenskapet. Behöver du någon hjälp alls? Tveka inte att komma i kontakt med honom nu. Han specialiserar sig också på följande;

Skilsmässaförsoning
Äktenskapsförsoning
Affärsutveckling
Främjande på din arbetsplats / kontor
Göra banker att bevilja lån
Botemedel av sjukdomar som; Cancer, HIV, aids, zika virus E.T.C.
Få din EX / lover tillbaka
Få din fru / man tillbaka
Få din pojkvän / flickvän tillbaka

E-post: gethelp05@gmail.com

Mobilnummer: +2348147400259

2019-06-28 22:45:40 - Dickson Stella, slimcolvin@gmail.com

Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446

2019-10-19 16:13:24 - mercy lynch, mercylynch550@gmail.com

mitt namn är raheal från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com den här stavspelaren gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

2019-10-24 05:25:29 - sarah anthony, sarahanthony2112@gmail.com

Jag är fru SARAH ANTHONY från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min make Anthony, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter profeten TAKUTA som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter 3 dagar. Maria ber mig att kommunicera med profeten TAKUTA. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen med vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (takutaegbedie@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348165186811) . Kontakta honom om alla problem, till exempel:
(1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Om du vill ha ett barn.
(5) växtbaserade läkemedel
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill
(10) ETC-fall-lösning
Kontakta honom igen på (takutaegbedie@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348165186811). och välsigna:D:D

2019-10-27 08:09:14 - Condilla Vincent , Condillavincent@gmail.com

Jag är fru CONDILLA VINCENT från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min make VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han berättade för mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria och jag sa till henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (omonbabalola@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348134046638) . Kontakta honom om alla problem, till exempel: (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) växtbaserade läkemedel (6) Du vill bli rik. (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill (10) ETC-fall-lösning Kontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348134046638). och välsigna
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)